Hoveniers Keuten van Loon Logo
Nieuws door Keuten van Loon
Keuten van Loon Creatieve Hoveniers voor iedereen
Hoe krijg ik een tuin om in te leven?

Als de laatste graszoden in de tuin zijn gelegd en de gereedschappen zijn opgeruimd, kan het grote genieten beginnen. De nieuw aangelegde tuin sluit naadloos aan bij de inrichting van het huis en de beleving van de bewoners. Leven en genieten van de tuin, daar gaat het om. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?


Hovenier in hart en nieren Sjors van Loon en zijn mensen bekijken bij de oplevering nog één keer het fotoalbum. Ook zij genieten na van het eindresultaat. Daarna begint voor hen de volgende opdracht. Die begint - zoals altijd - met een goed gesprek. Dat is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. Sjors wil de mensen en hun wensen kennen. Dan kan hij een voorstel maken waarin de opdrachtgever zich herkent. Dat voorstel kan het ontwerp van een hele nieuwe of renovatie van een bestaande tuin zijn. Het kan ook een opsomming zijn van een aantal onderhoudswerkzaamheden om de tuin weer op orde te krijgen. Maar altijd is de vraag van de klant het vertrekpunt. Hij of zij bepaalt immers wat er gebeurt.

Voordelen voor u: 

“Wij kunnen op elk moment instappen in de levenscyclus van uw tuin”. Sjors benadrukt nog eens dat Keuten van Loon uitgebreide ervaring heeft in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van grote en kleine tuinen. Of het nu gaat om de aanleg van een nieuwe tuin of het maken van een mooie sierbestrating, het aanleggen van een vijver, snoeien en sproeien, grasmaaien of een schutting plaatsen. Het is allemaal onderdeel van het uitgebreide pakket werkzaamheden en diensten waaruit de klant kan kiezen. Vakmanschap en creativiteit bepalen daarbij het resultaat.

“Eenvoud, rust en balans zijn de pijlers van onze ontwerpen”. Als bewijs laat Sjors een aantal schetsen zien van tuinen die hij heeft ontworpen voor particulieren van groot tot klein. Met het uitvoeren van de geschetste ideeën creëer je een tuin waar de mensen zich thuis voelen. En daar gaat het uiteindelijk om, want tuinen zijn er om in te leven en van te genieten. Op onze website kun je zien wat we daarmee bedoelen. De website is tegelijk een informatie- en inspiratiebron. Als voorbereiding op een eerste gesprek adviseer ik klanten daarom altijd om eerst onze website te bezoeken.

Download onze folder hier.

    Hoveniers Keuten van Loon  |  Beek 4A  |  5815 CS Venray - Merselo  |  0478 54 63 39  |  info@keutenvanloon.nl  |  Voorwaarden Particulier  |  Voorwaarden Zakelijk
    Ontwerp en realisatie: Kempen Communicatie